Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Καπίνο ως το 2023

Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Στέφανος Καπίνο, που υπέγραψε συμβόλαιο στον γερμανικό σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Καπίνο ως το 2023

Στα «σαλόνια» της Bundesliga θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέφανος Καπίνο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε την πορεία του στην Βέρντερ Βρέμης η οποία υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν από την μεγάλη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Αρμίνια Μπίλεφελντ για τα επόμενα δύο χρόνια, ήτοι ως το καλοκαίρι του 2023.

«Στο πρόσωπο του Στέφανου βρήκαμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα που ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα μας και συμπληρώνει την τριάδα των γκολκίπερ μας», είπε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Αρμίνια, Σαμίρ Αραμπί, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Φρανκ Κράμερ, υπογράμμισε: «Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ο Στέφανος μπόρεσε να πάρει πολύτιμα παιχνίδια ως βασικός γκολκίπερ της Ζαντχάουζεν, οπότε έχει ρυθμό. Θα μας δώσει σιγουριά και ηρεμία στη θέση αυτή και θα προσθέσει εμπειρία στην ομάδα».

Ο Καπίνο με την Ζαντχάουζεν που αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

«Στην Αρμίνια η παράδοση είναι πολύ σημαντική και δουλεύουμε με την καρδιά και το μυαλό μας για ένα επιτυχημένο μέλλον. Ταυτίζομαι με αυτό 100%. Έψαχνα μία προοπτική, όπου θα μπορούσα να βελτιώνομαι διαρκώς μαζί με μία ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ και το κάνω», είπε ο παίκτης με την σειρά του.