Αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού στην Μάιντς

Μετά τον Καρίμ Ονισίβο πλέον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Μάιντς βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο για την πανδημία του κορονοϊού.

Αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού στην Μάιντς

Έντονη είναι η ανησυχία στο «στρατόπεδο» της Μάιντς από την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Το θετικό δείγμα του Καρίμ Ονισίβο την περασμένη Κυριακή έμελλε τελικά να είναι μόνο η αρχή στον γερμανικό σύλλογο, καθώς τα μέτρα που πήρε για την προστασία από την πανδημία δεν έφεραν αποτέλεσμα και σήμερα γνωστοποίησε πως άλλοι δύο παίκτες του βρέθηκαν θετικοί.

Η Μάιντς δεν γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, ωστόσο πρόσθεσε επίσης πως υπήρξε κι ένα επιπλέον κρούσμα αλλά σε μέλος του τεχνικού επιτελείου και άπαντες τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το θετικό για τους νοσούντες είναι ότι έχουν ήπια συμπτώματα, ενώ, όπως έγινε γνωστό, κάποιοι εξ αυτών κόλλησαν και συγγενικά τους πρόσωπα στο σπίτι, παρότι είναι εμβολιασμένοι. Επιπρόσθετα, αποφασίστηκε να μπουν σε καραντίνα άλλοι 8 ποδοσφαιριστές της ομάδας και δύο επιπλέον μέλη του τεχνικού επιτελείου που είχαν επαφή με τους νοσούντες.

Η Μάιντς ξεκινά την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα της Bundesliga την προσεχή Κυριακή (15/8) με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λειψία και παρά τον μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που έχουν μπει σε καραντίνα, μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα αναβολής της συγκεκριμένης συνάντησης.