Παρί Σεν Ζερμέν: Έσοδα 24ων εκατ. σε 7 λεπτά από τις πωλήσεις εμφανίσεων του Μέσι (vid)

Πανζουρλισμός επικρατεί από τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση μιας εμφάνισης του Λιονέλ Μέσι. Ουρές… χιλιομέτρων έξω από την μπουτίκ των «πρωτευουσιάνων», χαμός και στο διαδίκτυο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Έσοδα 24ων εκατ. σε 7 λεπτά από τις πωλήσεις εμφανίσεων του Μέσι (vid)

Σε ρυθμούς… Λιονέλ Μέσι κινείται η Γαλλία μετά την επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό επιθετικό.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διάθεση των εμφανίσεων της ομάδας με το όνομα του διεθνούς άσου και τόσο έξω από την μπουτίκ του συλλόγου όσο και στο διαδίκτυο άπαντες έσπευσαν για να προμηθευτούν την φανέλα του 34χρονου «μάγου».

Οι 150 χιλιάδες εμφανίσεις που είχε αρχικά διαθέσει η Παρί μέσω του διαδικτύου «εξαφανίστηκαν» σε μόλις… επτά λεπτά, ενώ αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι με το «καλημέρα» στα ταμεία της ομάδας μπήκαν έτσι… 27 εκατομμύρια ευρώ (!), αφού η πώληση κάθε μιας φανέλας έφτανε περίπου το ποσό των 160 ευρώ.

Πέραν τούτου, «πανζουρλισμός» επικράτησε και έξω από την μπουτίκ της Παρί. Παρά την έντονη ζέστη του καλοκαιριού, οι φίλοι της ομάδας δεν πτοήθηκαν και δημιούργησαν ατέλειωτες ουρές, περιμένοντας καρτερικά να προμηθευτούν μία εμφάνιση του Μέσι.

Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού και το επόμενο διάστημα οι πωλήσεις στις εμφανίσεις του Αργεντινού άσου θα συνεχιστούν τόσο στις μπουτίκ της γαλλικής ομάδας όσο φυσικά και στο διαδίκτυο.