Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε, επίσημα, την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι (vid)!

H Παρί Σεν Ζερμέν με ανάρτηση της στους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι!

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε, επίσημα, την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι (vid)!

Η κορυφαία μεταγραφή - όχι μόνο του τρέχοντος καλοκαιριού, αλλά εδώ και πολλά χρόνια - είναι πλέον γεγονός!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν για τα δύο επόμενα χρόνια, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη (όπως είχε διαρρεύσει εδώ και μερικά 24ωρα)!

Λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι ο 34χρονος Αργεντινό θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «30», με το οποίο είχε ξεκινήσει και την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, οι Παριζιάνοι τον ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα μ' αναρτήσεις τους στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Μάλιστα φιλοξένησαν τις πρώτες δηλώσεις του ως «Παριζιάνος»:

«Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου, στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ό,τι αφορά το σύλλογο ταιριάζει με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου. Γνωρίζω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χτιστεί κάτι ιδιαίτερο για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ Ντε Πρενς», ανέφερε ο Νοτιαμερικάνος.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νάσερ Αλ Κελαϊφί σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να ενισχύσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαστε υπερήφανοι που υποδεχόμαστε αυτόν και την οικογένειά του στο Παρίσι. Δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότατο επίπεδο και να κερδίζει τρόπαια. Φυσικά, η φιλοδοξία μας ως σύλλογος είναι να κάνουμε το ίδιο. Η προσθήκη του Λίο στο κορυφαίου επιπέδου ρόστερ μας δίνει συνέχεια σε μία στρατηγική και επιτυχημένή μεταγραφική περίοδο για το σύλλογο. Με επικεφαλής τον φανταστικό προπονητή και το επιτελείο του, ανυπομονώ η ομάδα να γράψει ιστορία μαζί με τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο».