Μπάγερν: Διέψευσε το σενάριο επιστροφής του Ριμπερί

Η Μπάγερν Μονάχου μέσω του διευθύνοντος συμβούλου Όλιβερ Καν διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο περί επιστροφής του Φρανκ Ριμπερί στους Βαυαρούς.

Μπάγερν: Διέψευσε το σενάριο επιστροφής του Ριμπερί

Ξεκάθαρος ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τον Φρανκ Ριμπερί να επιστρέφει στους Βαυαρούς.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποχώρησε το 2019 από τον γερμανικό σύλλογο έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας, παραμένει χωρίς ομάδα μετά την λύση της συνεργασίας του με την Φιορεντίνα. Παρότι όμως πρόσφατα μετείχε στις προπονήσεις της Μπάγερν, εν τούτοις δεν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

«Πέρασα πολύ ωραία με τον Φρανκ κι επίσης είχαμε πολύ, πολύ ωραίες συζητήσεις. Τον συνάντησα ακόμα και στο εστιατόριο το απόγευμα. Αλλά δεν σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε στην μεταγραφή του», είπε για το σχετικό θέμα ο παράγοντας της Μπάγερν.

Ο 38χρονος Ριμπερί κατέκτησε μεταξύ άλλων με τους Βαυαρούς εννέα πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα, το Champions League του 2013, όπως επίσης το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την ίδια χρονιά, ενώ, πλέον, συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.