Οι εκκρεμότητες στο συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Η εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του είναι ένα από τα βασικά θέματα που συζητά ακόμα ο Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την «Marca». Πότε πιστεύουν στη Γαλλία ότι θα «κλείσει» η συμφωνία.

Οι εκκρεμότητες στο συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να περίμεναν σήμερα τον Λιονέλ Μέσι τόσο στο αεροδρόμιο του Παρισιού όσο και στο «άντρο» των «πρωτευουσιάνων», ωστόσο η μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού φαίνεται ότι έχει λίγο ακόμα δρόμο ακόμα έως ότου υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο διεθνής άσος παραμένει ακόμα στην οικία του στην Βαρκελώνη, ενώ την ίδια στιγμή δημοσίευμα της «Marca» υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες που μένει να διευθετηθούν στην πρόταση που του κατέθεσε η Παρί, τις οποίες και συζητά ο παίκτης με τους δικηγόρους του.

Ο 34χρονος κοιτάζει σχολιαστικά όλα τα έγγραφα του νέου του συμβολαίου, ενώ το πιο σημαντικό θέμα που συζητά έχει να κάνει με την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του, όπως μεταξύ άλλων και τον τρόπο με τον οποίο θα αμείβεται.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πιέζει για συμφωνία με τον διεθνή άσο, αλλά ο τελευταίος δεν θέλει να βιαστεί για να πει το «ναι». Όπως προκύπτει, θα ταξιδέψει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι μόλις υπάρξει συμφωνία σε όλα τα θέματα του συμβολαίου του.

Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία επικρατεί αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα διευθετηθούν τα θέματα που υπάρχουν «ανοιχτά» στο συμβόλαιο του παίκτη και αύριο (10/8) ή μεθαύριο (11/8) θα κλείσει οριστικά το θέμα με τον Μέσι να ανακοινώνεται από την Παρί.

Πάντως, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή άπαντες παραμένουν επιφυλακτικοί και δεν έχουν ορίσει κάποια ημερομηνία για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μέσι στην Παρί.