Λίβερπουλ: Κινείται για Ντόκου και Τσουαμενί

Για τον 19χρονο επιθετικό της Ρεν, Τζέρεμι Ντόκου, αλλά και τον 21χρονο μέσο Ορελιέν Τσουαμενί της Μονακό κινείται η Λίβερπουλ. Κλοπ: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κοιτάμε στην αγορά».

Λίβερπουλ: Κινείται για Ντόκου και Τσουαμενί

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να «οργώνει» την μεταγραφική αγορά λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Premier League.

Δημοσίευμα του «Voetbal24» αναφέρει πως οι «κόκκινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 19χρονου ακραίου επιθετικού της Ρεν Τζέρεμι Ντόκου, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την παρουσία του στον γαλλικό σύλλογο.

Η αγγλική ομάδα παρακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια την εξέλιξη της πορείας του και πριν από τρία χρόνια βρέθηκε μία «ανάσα» από την απόκτησή του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία και να τον εντάξει στο δυναμικό της. Την περασμένη σεζόν ο παίκτης είχε 4 γκολ και 8 ασίστ σε 44 ματς της Ρεν σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέραν αυτών, δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και για τον Ορελιέν Τσουαμενί της Μονακό. Για τον 21χρονο μέσο έχουν ρίξει «δίχτυα» αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, εκ των οποίων και η Γιουβέντους, ενώ φέρεται να κοστολογείται έναντι ενός ποσού κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της Λίβερπουλ ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κοιτάμε στην αγορά. Είμαι ικανοποιημένος βέβαια, με τους παίκτες που έχω. Υπάρχουν πράγματα που δε μπορούν να έχουν άλλοι. Δε μπορούν να έχουν την πίεση μας, την ατμόσφαιρα που έχουμε στο γήπεδο μας, το Άνφιλντ, τον ύμνο μας. Έχουμε πράγματα που δε μπορούν να υπογράψουν άλλοι και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και μπορεί να υπάρξει κάτι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο αυτήν τη στιγμή».