Μπαρτσελόνα: Έβγαλαν τη γιγαντοαφίσα του Μέσι από το «Καμπ Νόου», νέος αρχηγός ο Μπουσκέτς (vid)

Το συνεργείο της Μπαρτσελόνα έβγαλε την γιγαντοαφίσα με τον Λιονέλ Μέσι από το «Καμπ Νόου». Νέος αρχηγός των «μπλαουγκράνα» ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Μπαρτσελόνα: Έβγαλαν τη γιγαντοαφίσα του Μέσι από το «Καμπ Νόου», νέος αρχηγός ο Μπουσκέτς (vid)

Η… ζωή μετά τον Λιονέλ Μέσι έχει ήδη ξεκινήσει για την Μπαρτσελόνα, μετά και την επίσημη συνέντευξη Τύπου του Αργεντινού επιθετικού για την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Η ομάδα έχει πια γυρίσει «σελίδα» και ήδη από σήμερα (9/8) συνεργείο των Καταλανών ανέλαβε να βγάλει την γιγαντοαφίσα του 34χρονου επιθετικού που κοσμούσε μέχρι πρότινος το «Καμπ Νόου».

Την ίδια στιγμή, οι «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησαν ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα φοράει πλέον στο μπράτσο του ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν και τους υπόλοιπους τρεις κατά σειρά αρχηγούς .

Δεύτερος στην ιεραρχία, πίσω από τον 33χρονο μέσο, θα είναι ο Ζεράρ Πικέ, τρίτος ο Σέρτζι Ρομπέρτο, ενώ τέταρτος ο Ζόρντι Άλμπα.

Σημειώνεται ότι ο Μπουσκέτς ήταν υπαρχηγός της Μπάρτσα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ τη νέα σεζόν θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως πρώτος αρχηγός του καταλανικού συλλόγου την προσεχή Κυριακή (15/8) στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην πρεμιέρα της La Liga.