Μπαρτσελόνα: Χωρίς Αγκουέρο μέχρι τον Νοέμβρη

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγκουέρο, ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα και θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους δυόμισι μήνες. Μεταξύ άλλων θα χάσει και τα ντέρμπι με Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα: Χωρίς Αγκουέρο μέχρι τον Νοέμβρη

Σα να μην έφτανε για την Μπαρτσελόνα η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» θα πορευτούν τους επόμενους δυόμισι μήνες και χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανβούς, ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα και θα χρειαστεί να περιμένει αρκετό καιρό για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

«Τα τεστ που έγιναν στον παίκτη της πρώτης ομάδας Σέρχιο Αγκουέρο επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό στη δεξιά γάμπα. Θα μείνει εκτός για τις επόμενες δέκα εβδομάδες», ανέφερε η ενημέρωση του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι στην Μπαρτσελόνα παραμένει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού και ο αμυντικός Κλεμάν Λενγκλέ, ενώ την προσεχή Κυριακή (15/8) η Μπαρτσελόνα ξεκινάει την προσπάθειά της στο νέο πρωτάθλημα με τον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νοου».

Για την ιστορία, σημειώνεται επίσης ότι ο Αγκουέρο θα χάσει μεταξύ άλλων το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (3/10) για την 8η αγωνιστική της La Liga, όπως επίσης και το «κλάσικο» κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (24/10) για την 10η «στροφή» του πρωταθλήματος.