Έχασε μετά από 41 ματς η Ρέιντζερς!

Η Νταντί Γιουνάιτεντ υποχρέωσε την Ρέιντζερς στην πρώτη της ήττα (1-0) στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα μετά τον Μάρτη του 2020 και 41 ματς στο εναρκτήριο ματς της 2ης αγωνιστικής της Premiership.

Έχασε μετά από 41 ματς η Ρέιντζερς!

Έπειτα από 17 μήνες (σ. τον Μάρτιο του 2020) και 41 αγώνες ξαναέχασε στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα η Ρέιντζερς!

Η πρωταθλήτρια Σκωτίας γνώρισε την ήττα, εκτός έδρας, από τη Νταντί Γιουνάιτεντ με το μίνιμουμ σκορ, στο εναρκτήριο ματς της 2ης αγωνιστικής της Σκωτσέζικης Premiership για την σεζόν 2021-22.

Υπενθυμίζεται πως η συμπολίτισσα της και αιώνια αντίπαλος Σέλτικ είχε χάσει κι εκείνη στην πρεμιέρα...

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Ρόμπσον, χαρίζοντας την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του και στον νέο της τεχνικό Τόμας Κουρτς.

Οι «Τζερς» (με τον Μορέλος να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα) είχαν την κατοχή της μπάλας και αρκετές τελικές (14), αλλά μόλις δύο από αυτές ήταν εντός στόχου.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι παίκτες των «Διαμαρτυρόμενων» της Γλασκώβης είχαν το μυαλό τους και στη ρεβάνς της Τρίτης (10/8) με τη Μάλμε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο «Άιμπροξ», όπου η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ θα επιχειρήσει ν' ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 στην Σουηδία.

Ως γνωστόν, ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Σάββατο 07/08

Νταντί Γιουν.-Ρέιντζερς 1-0
(65’ Ρόμπσον)

Σεντ Μίρεν-Χαρτς (17:00)

Κυριακή 08/08

Σέλτικ-Νταντί (17:00)

Χιμπέρνιαν-Ρος Κάουντι

Λίβινγκστον-Αμπερντίν

Σεντ Τζόνστον-Μάδεργουελ