Επίσημο! Στη Φαμαλικάο ο Πέπε

Ο Πέπε Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αφού παραχωρήθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Επίσημο! Στη Φαμαλικάο ο Πέπε

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Πέπε. Ο Πορτογάλος χαφ χθες βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και συζήτησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου την αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 24χρονοςχαφ τελικά ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα από τη Φαμαλικάο στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Πέπε παραχωρήθηκε δανεικός στην πορτογαλική ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί με το ίδιο καθεστώς πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Ο Πέπε Ροντρίγκες θα παραμείνει στη Φαμαλικάο. Μετά από μισή σεζόν με τη φανέλα του συλλόγου, ο 24χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση της Φαμαλικάο. Μάλιστα οι Πορτογάλοι θεωρούν πως είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα κατάφερε πέρσι να αποφύγει τον υποβιβασμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω σε ένα κλαμπ που δέχτηκαν με θέρμη και ήταν σημαντικό να αποκτήσω ξανά εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής για την επιστροφή του στην πορτογαλική ομάδα. Ο Πέπε αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τον Ολυμπιακό έναντι 4 εκατ. ευρώ από τη Βιτόρια Γκιμαράες.