Δεκάδες σοκαρισμένοι, οπαδοί της Μπαρτσελόνα, από την αποχώρηση Μέσι, έξω από το «Καμπ Νόου»!

Η ανακοίνωση αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι, οδήγησε δεκάδες (σοκαρισμένους ή και δακρυσμένους...) φίλους της Μπαρτσελόνα έξω από το «Καμπ Νόου» σ' αναζήτηση απαντήσεων για την απρόσμενη εξέλιξη... 

Δεκάδες σοκαρισμένοι, οπαδοί της Μπαρτσελόνα, από την αποχώρηση Μέσι, έξω από το «Καμπ Νόου»!

Η «βόμβα» της ανακοίνωσης της Μπαρτσελόνα ότι δεν ανανεώνει με τον Λιονέλ Μέσι όπως ήταν φυσικό προκάλεσε σεισμικές κι αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Όχι μόνο στους υποψήφιους ≈μνηστήρες» του Αργεντινού που είχαν παρατήσει την περίπτωση του, εδώ και καιρό, καθότι φαινόταν πως η ανανέωση του ήταν τυπικού χαρακτήρα, αλλά και στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα που - ενώ περίμεναν έως την Παρασκευή (06/08) την ανακοίνωση της ανανέωσης του - βρέθηκαν προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Έτσι αρκετές δεκάδες εξ αυτών μετέβησαν, όπως είχαν κάνει και πέρσι τέτοιο καιρό που είχε στείλει το φαξ ζητώντας την ελευθέρας του (χωρίς να του γίνει το χατίρι από την τότε διοίκηση...) έξω από το «Καμπ Νόου».

Αρκετοί συγκινημένοι, καθώς αντιλαμβάνονται το τέλος μιας εποχής, αλλά άπαντες σοκαρισμένοι (όπως γίνεται αντιληπτό από τις φωτογραφίες) ν' αναζητούν απαντήσεις για την απρόσμενη εξέλιξη.

Ίσως τις πάρουν από την συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Ζοάν Λαπόρτα (που όλο το προηγούμενο διάστημα διαβεβαίωνε ότι όλα πάνε καλά στην υπόθεση του, ενώ είχε εκλεγεί με την υπόσχεση ότι μ' εκείνον στον προεδρικό θώκο θ' ανανεώσει...), ή με κάποια τοποθέτηση του Αργεντινού (που είχε επιστρέψει, στη Βαρκελώνη, για να υπογράψει, αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή).

Οψόμεθα. Όπως και για το αν θα υπάρξουν πιο δυναμικές αντιδράσεις...