Μπαρτσελόνα: Μέσι τέλος - Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την αποχώρησή του!

Είδηση που προκάλεσε σοκ - Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί πλέον παρελθόν για τον σύλλογο.

Μπαρτσελόνα: Μέσι τέλος - Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την αποχώρησή του!

Τέλος εποχής για τον Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα. Αν και όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα συνέχιζαν κανονικά τη συνεργασία τους, οι Καταλανοί προχώρησαν σε μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση. Ενημέρωσαν επίσημα πως ο Αργεντινός σούπερ-σταρ αποτελεί, πλέον, παρελθόν από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό δεν θα γίνει πράξη! Ο λόγος; Οι Καταλανοί τονίζουν πως μετά από οικονομικά εμπόδια που θέτουν οι κανονισμοί της La Liga, είναι αδύνατη η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη.

Mία είδηση που προκάλεσε σοκ στη φίλαθλη κοινή γνώμη, αλλά και στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, καθώς παρά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών είχε φτιάξει. Όλα έδειχναν πως ο Λιονέλ Μέσι θα παρέμενε στη Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της καριέρας του, αλλά αυτό δεν θα γίνει πράξη...

Στη Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε για 17 (!) σερί σεζόν (2004-2021), μετρώντας 520 συμμετοχές και 474 γκολ. Με τους Καταλανούς κατέκτησε 10 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Champions League και 7 Κύπελλα Ισπανίας.