Σούπερ Καπ Γαλλίας: Τροπαιούχος η Λιλ, 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο... Ισραήλ!

Η Λιλ κατάφερε να επικρατήσει με το μίνιμουμ σκορ της Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Κυριακής (1/8) και να πανηγυρίσει το γαλλικό Σούπερ Καπ για τη σεζόν 2020-2021.

Σούπερ Καπ Γαλλίας: Τροπαιούχος η Λιλ, 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο... Ισραήλ!

Η Λιλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον φετινό τελικό του Σούπερ Καπ Γαλλίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο «Bloomfield» του Ισραήλ μπροστά σε αρκετές χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλους που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες!

Οι «λιλουά» κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 45ο λεπτό ο Τζέκα, ύστερα από ασίστ που του... σέρβιρε ο Μπουράκ Γιλμάζ.

Η Παρί, η οποία φυσικά αγωνίστηκε χωρίς τους Κιλιάν Εμπαπέ, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Νεϊμάρ, Άνχελ Ντι Μαρία, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ραφίνια, αλλά με τον Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ να κάνει ντεμπούτο, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει όσο κι αν προσπάθησε, με την κούπα να πηγαίνει στη... μεριά της Λιλ.

Οι συνθέσεις

ΛΙΛ (Ζοσλέν Γκουβερνέ): Λεό, Τιάγκο, Φοντέ, Μπότμαν, Ρεϊνίλντο, Λουίζ Αραούζο (85' Ικονέ), Αντρέ, Τζέκα (79' Γιαζιτσί), Μπαμπά (85' Μπράνταριτς), Ντέιβιντ (76' Γουεά), Μπουράκ Γιλμάζ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Νάβας, Χακίμι, Κέρερ, Κιμπεμπέ (81' Κουρζαβά), Ντιαλό, Ερέρα, Περέιρα, Εμπιμπέ (71' Βαϊνάλντουμ), Καλιμουεντό-Μουινγκά (81' Γκαρμπί), Ντράξλερ, Ικάρντι.