Μπρέιθγουεϊτ: Είδα τον πεσμένο Έρικσεν κι ήταν νεκρός...

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ μίλησε για το πως βίωσε την περιπέτεια της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro λέγοντας ότι είδε τον συμπαίκτη του, για μερικές στιγμές, να έχει αφήσει τα εγκόσμια...

Μπρέιθγουεϊτ: Είδα τον πεσμένο Έρικσεν κι ήταν νεκρός...

Στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ξεκαθάρισει αν το ποδοσφαιρικό του μέλλον συμπεριλαμβάνει την Μπαρτσελόνα, ή όχι, βρίσκεται ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που μιλώντας στο ηλεκτρονικό μέσο «433» αναφέρθηκε στο γεγονός του φετινού καλοκαιρίου του οποίου ήταν αυτόπτης μάρτυς.

Για το πρόβλημα υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν ο λόγος στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία, στην Κοπεγχάγη, εναρκτήριο των, δύο ομάδων, στο πρόσφατο Euro.

Ο διεθνής Δανός επιθετικός αναφέρθηκε στο περιστατικό της κατάρρευσης ου συμπατριώτη του μεσοεπιθετικού της Ίντερ σημειώνοντας ότι είδε τον συμπαίκτη όχι απλά να έχει χάσει τις αισθήσεις του, αλλά να έχει αφήσει τα εγκόσμια, υπογραμμίζοντας πως ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες του, αλλά και την ανακούφιση του για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του...

«Έζησα μια από τις πιο χειρότερες καταστάσεις της ζωής μου. Αυτό που ήταν το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός στην ιστορία της Δανίας μετατράπηκε σε εφιάλτη. Αυτό που συνέβη εκείνη τη νύχτα ήταν σοκ για πολλούς ανθρώπους. Ήταν μια στιγμή που κοίταξα τον Κρίστιαν Έρικσεν και ήταν νεκρός.

Όταν κοιτάς ένα σώμα που ο άνθρωπος είναι νεκρός, δεν έχεις καμία αμφιβολία. Το ξέρεις αμέσως. Αυτό ήταν που είχα δει. Όταν τον είδα, άρχισα να προσεύχομαι πολύ. Ένιωσα ότι ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Όλοι οι γιατροί ήταν από πάνω του. Ευτυχώς είχαμε αίσιο τέλος και ο Κρίστιαν είναι μια χαρά στην υγεία του. Ήταν το μόνο που θέλαμε...».

Το ίδιο ο υπόλοιπος πλανήτης. (Προσθέτουμε εμείς). Ποδοσφαιρικός και μη...