Eπίσημο το «διαζύγιο» του Εντσάμ με την Σέλτικ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ, μέσω των social media, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Σέλτικ με την ομάδα της Γλασκώβης να τον αποχαιρετά μ΄ ανάλογο τρόπο.

Eπίσημο το «διαζύγιο» του Εντσάμ με την Σέλτικ

Παρελθόν, από την Σέλτικ, ο Ολιβιέ Εντσάμ, που απασχόλησε την ΑΕΚ.

Ο, 25χρονος, Γάλλος μέσος, τον οποίο περίμενε μέχρι τον περασμένο μήνα για να μείνει ελεύθερος η «Ένωση» προκειμένου να τον αποκτήσει (αλλά μάταια, τότε, μ' αποτέλεσμα ν' ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη διεκδίκηση του...), αποχαιρέτησε την ομάδα της Γλασκώβης.

«Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στη Σέλτικ για αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ τους προπονητές, το σταφ, τους παίκτες και όσους εργάζονται στο κλαμπ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πιστούς φιλάθλους μας, που ήταν πάντα δίπλα μας. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον», έγραψε στο Instagram.

Άγνωστο είναι αν μετά την εξέλιξη αυτή μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην ΑΕΚ για τον 25χρονο άσο, που είχε 147 συμμετοχές, 24 γκολ και 13 ασίστ με τη φανέλα των «Καθολικών».

Λίγο αργότερα και η Σέλτικ - που την προηγούμενη μέρα (31/07) είχε ηττηθεί για την πρεμιέρα της Σκωτσέζικης Premiership - επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Γάλλου χαφ με ανάρτηση της στο Τwitter