Νικηφόρο ξεκίνημα για Ρέιντζερς, ήττα η Σέλτικ, στην πρεμιέρα της Σκωτσέζικης Premiership (vid)!

H, πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς  επικράτησε, 3-0, της Λίβινγκστον, στο εναρκτήριο ματς της 1ης αγωνιστικής της Premiership, για την σεζόν 2021-22, ενώ η Σέλτικ, λίγες ώρεςαργότερα ηττήθηκε 2-1 από τη Χαρτς στο Εδιμβούργο!

Νικηφόρο ξεκίνημα για Ρέιντζερς, ήττα η Σέλτικ, στην πρεμιέρα της Σκωτσέζικης Premiership (vid)!

Βιόι αντίθετοι για τους δυνάστες του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου!

Με νίκη ξεκίνησε την προσπάθεια της για να διατηρήσει τα σκήπτρα (που πήρε μετά από 10 χρόνια από την Σέλτικ...) η Ρέιντζερς επικρατώντας με σκορ 3-0 της Λίβινγκστον στο εναρκτήριο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της, Σκωτσέζικης Premiership.

Το σκορ για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ άνοιξε ο Ιάνις Χάτζι (γιος του Γκιόργκι), μόλις στο 8ο λεπτό, ο Σκοτ διπλασίασε τα τέρματα των «Διαμαρτυρόμενων» μετά από 70 αγωνιστικά λεπτά και ο Κέμαρ Ρουφ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 90'.

Λίγες ώρες αργότερα η αιώνια αντίπαλος των «τζερς» όχι μόνο δεν κατάφερε να την μιμηθεί αλλά έχασε 2-1 από την Χαρτς στο Εδιμβούργο.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, που μεσοβδόμαδα ...υποβιβάστηκε από τα προκριματικά του Champions League σ' εκείνα του Εuropa League βρέθηκε να χάνει από το 8' απο γκολ του Μακάι-Στίβεν και παρότι ισοφάρισε με τον Ράλστον (54') βρέθηκε στο... καναβάτσο, στο 89' από τέρμα του Σούταρ.

Στα γκολπόστ των «Κελτών», ξανά, ο Σκοτ Μπέιν με τον Βασίλη Μπάρκα, εκ νέου παγκίτη...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31/07

Ρέιντζερς - Λίβινγκστον 3-0
(8' Χάτζι, 78' Σκοτ, 90' Ρουφ)

Νταντί-Σεντ Μίρεν 2-2
(44’ αυτ. Σόνεσι, 60’ Κάμινγκς - 4’ Μπρόφι, 55’ πεν. ΜακΓκραθ)

Ρος Κάουντι-Σεντ Τζόνστον 0-0

Χαρτς-Σέλτικ 2-1
(8’ Μακάι-Στήβεν, 89’ Σούταρ - 54’ Ράλστον)