Φουλάρει για Μιραλάς η Φενέρ

Οι Τούρκοι επιμένουν πως η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να σοβαρή προσπάθεια προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Βέλγου επιθετικού.

Φουλάρει για Μιραλάς η Φενέρ

Η επιστροφή του στον Ολυμπιακό δεν στέφθηκε από επιτυχία και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην ομάδα του Πειραιά. Το συμβόλαιο του διακόπηκε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζήτησαν καν το θέμα αγοράς του από την Έβερτον. Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς το μέλλον του οποίου ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Το μόνο σίγουρο για τον Βέλγο είναι πως δεν θα συνεχίσει στην Έβερτον. Ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πως δεν υπολογίζει τον 30χρονο άσο. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλάξουν πολλά όπως δηλαδή να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του.

Στην Τουρκία, ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Φενέρμπαχτσε έχει στο… στόχαστρο της τον Βέλγο επιθετικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα η Φενέρ είναι διατεθειμένη να κάνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια έτσι ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του Κέβιν Μιραλάς.

Το σημαντικό σύμφωνα με τους Τούρκους είναι πως ο Κέβιν μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης. Μη ξεχνάμε, ωστόσο ότι το ενδιαφέρον της Φενέρ δεν είναι καινούριο. Και τον Σεπτέμβριο του 2017 η Φενέρ είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Μιραλάς, αλλά τότε το θέμα δεν είχε προχωρήσει.