Κώστας Τσιμίκας: Γράφουν ξανά για Νάπολι στην Ιταλία

Στην Ιταλία γράφουν ξανά για τον άσο της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα και τη Νάπολι που θέλει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ενδιαφέρον και για τον Έμερσον της Τσέλσι

Κώστας Τσιμίκας: Γράφουν ξανά για Νάπολι στην Ιταλία

Νέα σενάρια στην Ιταλία για τον Κώστα Τσιμίκα και τη Νάπολι που θέλει έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στην Ιταλία δεν έχουν ξεχάσει τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και αναφέρουν πως «αναθερμάνθηκε» το «φλερτ» των «παρτενοπέι» με τον 25χρονο διεθνή αριστερό ακραίο μπακ χαφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport η Νάπολι ενδιαφέρεται εκ νέου για την απόκτησή του από τη στιγμή που δεν έχει βρει θέση βασικού στους reds, αλλά αυτή τη φορά κινούνται για τον δανεισμό του από τη Λίβερπουλ! Να σημειώσουμε πως οι Ιταλοί ήθελαν τον Τσιμίκα, όταν εκείνος έπαιζε στον Ολυμπιακό αλλά τελικά η Λίβερπουλ τον έκανε δικό της.

Πάντως άλλα δημοσιεύματα στην Ιταλία, την Τετάρτη (28/7) αναφέρουν πως η Νάπολι έχει βασικό στόχο τον Έμερσον της Τσέλσι. Ο διεθνής Ιταλός, βασικός στα τελευταία ματς του Euro 2020 όπου η Ιταλία έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, δεν είναι εύκολη περίπτωση αλλά στη Νάπολι τον θέλουν. Εάν και εφόσον τώρα δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Έμερσον, τότε η Νάπολι θα κοιτάξει και την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα.

Βέβαια εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Τσιμίκας αν και πέρσι δεν είχε πολλές συμμετοχές στη Λίβερπουλ, δεν σημαίνει πως παραχωρείται.