H Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μάλεν!

Ο Ντόνιελ Μάλεν είναι από την Τρίτη (27/07), με κάθε επισημότητα, παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού ανακοινώθηκε, από τους Βεστφαλούς η απόκτηση του από την Αϊντχόφεν.

H Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μάλεν!

«Η παροιμία των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...» λέει η γνωστή παροιμία και ταιριάζει... γάντι στην περίπτωση της Μπορούσια Ντόρτμουντ που ένα χρόνο πριν ενεργοποιηθεί η ρήτρα των 75 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Έρλινγκ Χάαλαντ (η οποία κατά πάσα ...βεβαιότητα θα τον οδηγήσει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες) προσέθεσε στο «οπλοστάσιο» της τον διαφαινόμενο αντικαταστάτη του!

Και το όνομα αυτού: Ντόνιελ Μάλεν.

Ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός, μετά από μεταγραφικό «σίριαλ» ενός μήνα ανακοινώθηκε από τους Βεστφαλούς που τον απέσπασαν, από την Αϊντχόφεν, αφού ήρθαν σε συμφωνία μαζί της.

Μάλιστα ο 22χρονος στράικερ πρώτα έλαβε έλαβε μέρος στην προπόνηση της νέας του ομάδας και κατόπιν ολοκλήρωσε την μεταγραφή του.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες και παρότι οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια, χρειάστηκε αναμονή ώστε να οριστικοποιήσουν κάποιες λεπτομέρειες που είχε διεθνής Ολλανδός με το σύλλογο στον οποίο αναδείχθηκε (σ. είχε προϋπηρεσία και στις Ακαδημίες των Άγιαξ κι Άρσεναλ).

Ο 22χρονος επιθετικός κόστισε 30.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ

Μ' αυτό το ποσό πρόσθεσε στο ρόστερ έναν παίκτη που την περσινή σεζόν σημείωσε 27 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 45 αγώνες όλων των διοργανώσεων, ενώ έδωσε και δύο ασίστ στο πρόσφατο Euro.