Βαράν: Ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης (vid)!

Η μεταγραφή του Ραφαέλ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώθηκε από τις δύο ομάδες που έφτασαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του διεθνούς Γάλλου σέντερ μπακ.

Βαράν: Ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης (vid)!

Ήταν κοινό... μυστικό, εδώ και κάμποσες ημέρες, ότι ο Ραφαέλ Βαράν οδεύει προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αρνείται να επεκτείνει την συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία.

Την Τρίτη (27/07), όμως, οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από τις δύο ομάδες που ανακοίνωσαν την μεταγραφή του διεθνούς Γάλλου σέντερ μπακ.

Ο 28χρονος παρότι βασικός και αναντικατάστατος στους «μερένγκες», τα τελευταία χρόνια, θα κοστίσει, κατά πληροφορίες, 50.000.000 ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους», αφού του έμενε μόλις ένας χρόνος συμβολαίου κι οι Καστιγιάνοι δεν ήθελαν να τον χάσουν... τζάμπα!

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Βαράν. Ο σύλλογός μας σε ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την υποδειγματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν στις οποίες υπερασπίστηκες τη φανέλα μας, με την οποία κέρδισες 18 τίτλους: 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Super Cup Ευρώπης, 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 3 Supercopa. Η Ρεάλ θέλει να στείλει χαιρετισμούς στον Ραφαέλ Βαράν και στην οικογένειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο σταθμό στην επαγγελματική καριέρα του», αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα.

Από την άλλη στην αγγλική ομάδα ήταν πιο λακωνικοί χαιρετώντας στα ...γαλλικά τους φίλους της ομάδας κι ανακοινώνοντας την επίτευξη κατ' αρχήν συμφωνίας για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή την οποία συνόδευσαν με ένα βίντεο.