Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Τολισό

Ο Κορεντέν Τολισό έγινε γνωστό, μέσω ανακοίνωσης της Μπάγερν Μονάχου, ότι νοσεί με κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στη Γαλλία

Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Τολισό

Να πάει και να μην ξανάρθει το 2021 για τον Κορεντέν Τολισό...

Σαν να μην έφτανε ο τραυματισμός του τον περασμένο Φλεβάρη, στον μηρό, που του στέρησε το υπόλοιπο της σεζόν, με την Μπάγερν Μονάχου, έγινε γνωστό από τον Βαυαρικό σύλλογο ότι ο διεθνής Γάλλος μέσος (που παρόλα αυτά πρόλαβε και συμμετείχε στο πρόσφατο Euro...) προσβλήθηκε από κορονοϊό και είναι στα πάτρια εδάφη σε κατ' οίκον απομόνωση!

Ο, οσονούπω 27χρονος χαφ, βρέθηκε θετικός στην covid-19, σε έλεγχο ο οποίος του έγινε πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπάγερn, όπως έκανε γνωστό η πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Μάλιστα, προκειμένου να αποφευχθεί η περίπτωση να κολλήσει κάποιον συμπαίκτη του, ο Γάλλος μέσος τέθηκε σε καραντίνα στην πατρίδα του και δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή των «κόκκινων».

Η πλειοψηφία των διεθνών ποδοσφαιριστών των Βαυαρών στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επέστρεψε στις προπονήσεις την Δευτέρα κι έκανε φυσικά όλους τους προληπτικούς ελέγχους, που βγήκαν στις περιπτώσεις τους αρνητικοί.