Λεβαντόφσκι: Η ζωή του σε ντοκιμαντέρ!

Η ζωή του σπουδαίου σέντερ φορ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα γυριστεί ντοκιμαντέρ από την «Amazon». 

Λεβαντόφσκι: Η ζωή του σε ντοκιμαντέρ!

Από την πρώτη επαφή με τη μπάλα στην κορυφή της Ευρώπης. Από έναν άσημο, αδύνατο και ονειροπόλο έφηβο στον ρέκορντμαν τερμάτων σε μία σεζόν της Bundesliga.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναρριχήθηκε από τα πολύ χαμηλά, στα υψηλότερα στρώματα του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου ως ένας από τους κορυφαίους φορ του αιώνα και αυτό το ταξίδι του πρόκειται να ζωντανέψει μέσα από ένα ντοκιμαντέρ, με την υπογραφή της «Amazon».

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα «χέρια» για ένα κινηματογραφικό έργο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και θα παρουσιάζει τη ζωή και τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε στην καριέρα του Πολωνός στράικερ, μέχρι να φτάσει στη Γερμανία και να γράψει ιστορία με Ντόρτμουντ και Μπάγερν

«Θέλουμε να πούμε μια ιστορία σθένους και αδυναμιών, δίχως φίλτρα, που θα παρουσιάζει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν» δήλωσε ο Λεβαντόφσκι για το επερχόμενο φιλμ, το οποίο δεν είναι το μόνο που αναμένεται από ποδοσφαιρικό αστέρα, αφού στα σκαριά υπάρχει και η βιογραφία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με πρωταγωνιστή τον Σουηδό.