Οι απαιτήσεις της Αϊντχόφεν για Μπρούμα και το «ναυάγιο» με Μπεσίκτας

Οριστικό είναι το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων της Μπεσίκτας με την Αϊντχόφεν για τον Μπρούμα κάτι που επισημοποίησε και ο ατζέντης του παίκτη.

Οι απαιτήσεις της Αϊντχόφεν για Μπρούμα και το «ναυάγιο» με Μπεσίκτας

Εδώ κι αρκετό καιρό η Μπεσίκτας φλερτάρει στενά τον Μπρούμα. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού είχε μπει στο… στόχαστρο της τουρκικής ομάδας η οποία βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την PSV Αϊντχόφεν.

Τελικά η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Πόλη δεν θα γίνει ποτέ. Οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν και ο Μπρούμα παραμένει στην Αϊντχόφεν μέχρι να βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει, αφού δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Κατιό Μπαλντέ με δηλώσεις του έβαλε τέλος στα σενάρια και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το φλερτ του πελάτη του με τους Τούρκους.

«Μίλησα μόνο για το συμβόλαιο του παίκτη μου. Συμφώνησα να ρίξουμε τις απαιτήσεις μας σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε από την Αϊντχόφεν. Η Μπεσίκτας, ωστόσο δεν μπόρεσε να τα βρει με την PSV και έτσι δεν θα γίνει η μεταγραφή. Η PSV ήθελε να βάλει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς κάτι που δεν το δέχτηκε η Μπεσίκτας, η οποία δεν έκανε νέα πρόταση», ανέφερε ο ατζέντης του Μπρούμα.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν έως το 2023. Οι Ολλανδοί στις συζητήσεις τους με τους Τούρκους ζήτησαν 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και τόση ήταν και η οψιόν που ήθελαν να βάλουν. Αυτή τη στιγμή άλλωστε η Αϊντχόφεν δεν συζητάει για δανεισμό του παίκτη κι αν το κάνει θέλει να έχει δεδομένη την πώληση του το επόμενο καλοκαίρι.