Η σκληρή απόφαση της Γαλατασαράι για τον Ελαμπντελαουί

Η Γαλατασαράι υποχρεώθηκε να πάρει μία σκληρή απόφαση για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η σκληρή απόφαση της Γαλατασαράι για τον Ελαμπντελαουί

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βεγγαλικά τραυμάτισαν σοβαρά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος κινδύνευσε να χάσει το μάτι του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέρασε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με συνεχόμενες επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη και να επανέλθει στις προπονήσεις.

Ο Ομάρ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Γαλατά μετά από απουσία έξι μηνών και σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Η επιστροφή του Ομάρ ήταν μία πολύ καλή είδηση για την τουρκική ομάδα, η οποία ωστόσο υποχρεώθηκε να πάρει μία σκληρή απόφαση για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Στην Τουρκία επιτρέπεται οι ομάδες να έχουν 14 ξένους ποδοσφαιριστές και γι' αυτό το λόγο ο Φατίχ Τερίμ έπρεπε να κόψει κάποιον. Μετά την απόκτηση των Άαχνολτ, Σιτσαλντάου και Μπόει καλύφθηκαν και με το παραπάνω οι θέσεις των ξένων.

Ο τεχνικός της Γαλατά αποφάσισε να αφήσει εκτός του Ελαμπντελαουί, τον οποίο πάντως έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Ο Νορβηγός αναμένεται να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του σε περίπου έξι μήνες. Με δεδομένο ότι ακόμη δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς πότε θα γυρίσει ο Ομάρ, ο Τερίμ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός λίστας.