Φιλική... εξάρα της Γουέστ Χαμ στην Σέλτικ, τα μισά έφαγε ο βασικός Μπάρκας!

Με 6-2 ηττήθηκε, σε φιλική αναμέτρηση, η Σέλτικ από την Γουέστ Χαμ, στη Γλασκώβη, με τον Βασίλη Μπάρκα να είναι βασικός και να δέχεται τα μισά τέρματα της βαριάς ήττας.

Φιλική... εξάρα της Γουέστ Χαμ στην Σέλτικ, τα μισά έφαγε ο βασικός Μπάρκας!

Τέσσερις μέρες αφότου έμεινε στο 1-1 με την Μίντιλαντ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στο «Σέλτικ Παρκ» (αποτέλεσμα που υποθηκεύει την παρουσία των Σκωτσέζων στην συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης...) στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα της Γλασκώβης, συνετρίβη σε φιλική αναμέτρηση από την Γουέστ Χαμ με το ευρύ 6-2.

Στην αναμέτρηση βασικός ήταν ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος δέχθηκε τα μισά τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο ΜακΓκρέγκορ στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε… εφιάλτη!

Ο Μίκαελ Αντόνιο με δύο γκολ σε δέκα λεπτά (23’, 32’) έφερε τούμπα το σκορ και ο Νόουμπλ με πέναλτι στο 38’ έγραψε το 3-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο Κρίστι στο 50’ μείωσε για λογαριασμό των «καθολικών», αλλά ο Μπενραχμά τέσσερα λεπτά μετά έδωσε εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στην Γουέστ Χαμ (2-4).

Ο Μπόουεν στο 74’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 74ο λεπτό στο 5-2, για να έρθει δέκα λεπτά μετά ο Όκοφλεξ να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα (2-6).