Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ως το 2023!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστό ότι η συμφωνία της με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο επεκτάθηκε για άλλα δύο χρόνια έως το 2023

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ως το 2023!

Κόντρα στη φημολογία, μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν - αφού η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν δύναται ν' αλλάξει το «πρόσημο» της - ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Ο Αργεντινός προπονητής θα διατηρήσει το επιτελείο του, που επίσης ανανέωσε τη συνεργασία του όμως όχι και όλα τα παλιά πρόσωπα, με τα οποία συνεργάστηκε από τον Ιανουάριο που ανέλαβε.

«Υπ' ατμόν» βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο, ο οποίος είχε κακές σχέσεις με τον 49χρονο προπονητή στην έως τώρα συνύπαρξή τους.

Παρ' όλα αυτά, ο Νοτιαμερικάνος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του ένα σαφώς ενισχυμένο ρόστερ στην προσπάθεια να επανέλθει στην κορυφή της Γαλλίας και να φτάσει για πρώτη φορά σε εκείνη της Ευρώπης, αφού η Παρί που κρατά τον Εμπαπέ (παρότι ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του που εκπνέει του χρόνου...) έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση των Σέρχιο Ράμος, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ασράφ Χακίμι και Τζίνι Βαϊνάλντουμ.