Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε, με κάθε επισημότητα, την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Άγγλο διεθνή εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας μ' οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη χρόνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο!

Ήταν γνωστή εδώ και μέρες και πλέον είναι κι επίσημη!

Για την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο λόγος, που ανακοινώθηκε.

Ο 21χρονος Άγγλος, διεθνής, εξτρέμ υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τους «κόκκινους διαβόλους» ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν επέκτασης γι' ακόμα μία σεζόν για τον παίκτη που επανακάμπτει στο Μάντσεστερ, αφού είχε αναδειχθεί στην Ακαδημία της Σίτι μέχρι να τον «ψαρέψει», από εκεί, προ 4ετίας, η ομάδα της Βεστφαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι για να τον δώσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ συμφώνησε να λάβει 85 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 90.000.000 ευρώ.

Όσο για τον ίδιο τον Σάντσο θα λάβει 15.000.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους.

Την περασμένη σεζόν ο Σάντσο πραγματοποίησε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 20 ασίστ, ενώ με την εθνική Αγγλίας είχε τρεις συμμετοχές στο Euro, ενώ νικήθηκε από τον Ντοναρούμα, κατά τη διαδικασία των πέναλτι, στον τελικό της διοργάνωσης.