Ιγκόρ Σίλβα: Τον ανακοίνωσε η Λοριάν, παίρνει λεφτά και ο Ολυμπιακός

Μπορεί στη Γαλλία την Τετάρτη να έγραψαν για Ολυμπιακό και Ιγκόρ Σίλβα, αλλά την Παρασκευή (23/7) η Λοριάν ανακοίνωσε την απόκτηση του δεξιού ακραίο μπακ χαφ. Είχαν κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης οι Πειραιώτες!

Ιγκόρ Σίλβα: Τον ανακοίνωσε η Λοριάν, παίρνει λεφτά και ο Ολυμπιακός

Στη Λοριάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιγκόρ Σίλβα. Ένας παίκτης που πέρασε από τον Ολυμπιακό, μετά τις καλές εμφανίσεις που είχε κάνει με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν είχε πολλές συμμετοχές και δεν μπόρεσε να βοηθήσει, υπέγραψε στη Λοριάν.

Ένας Γάλλος δημοσιογράφος, την Τετάρτη (21/7) έμπλεξε μεταγραφικά τους Πειραιώτες με τον Ιγκόρ Σίλβα. Ο Ιγνάσιο Γκενάρντι μετέφερε την πληροφορία ότι η Λοριάν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου από την Όσιγιεκ η οποία έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2023. Σε ένα άλλο σχόλιο του υποστήριξε ότι μεταγραφικά ενδιαφέρεται και η ελληνική ομάδα, η οποία είναι ο Ολυμπιακός για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του παλιού του παίκτη.

Τελικά ο Γάλλος...έπεσε μέσα για τη Λοριάν καθώς την Παρασκευή (23/7) ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Γαλλική ομάδα.

Το 2020 η Όσιγιεκ είχε αγοράσει από τον Ολυμπιακό, τον Ιγκόρ Σίλβα. Ο Ιγκόρ Σίλβα είχε παραχωρηθεί τον Ολυμπιακό από τον Αστέρα Τρίπολης στα μέσα της σεζόν 2017-18 έναντι 350.00 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στο λιμάνι. Με τα ερυθρόλευκα πραγματοποίησε μόλις δύο συμμετοχές, πριν παραχωρηθεί δανεικός σε ΑΕΚ Λάρνακας (2018-19) και Όσιγιεκ (2019-20).

Η παρουσία του στην κροατική ομάδα ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα η Όσιγιεκ να κάνει χρήση της οψιόν για αγορά του παίκτη. Έτσι το πόσο που έβαλε πέρσι η ομάδα του Πειραιά στα ταμεία της ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ είχε κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης!

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσοστό αυτό αγγίζει το 50%!