Βαϊνάλντουμ: «Eίμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει»

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ παρουσιάστηκε και επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την συμφωνία του με τους «πρωτευουσιάνους» για συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024.

Βαϊνάλντουμ: «Eίμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει»

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον και επίσημα ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Έπειτα από την συμφωνία του Ολλανδού μέσου με τους «πρωτευουσιάνους» για συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024, σήμερα (22/7) ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε και τυπικά πλέον από τη νέα του ομάδα και εμφανίστηκε πανευτυχής για το νέο «κεφάλαιο» που άνοιξε στην καριέρα του.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ, καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει την συνεργασία του με τους «κόκκινους». Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ολλανδός μέτρησε 51 εμφανίσεις και τρία γκολ με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

«Είναι ένα έντονο συναίσθημα, είμαι μέρος ενός υπέροχου συλλόγου που έχει υπέροχους παίκτες. Το Παρίσι είναι μια όμορφη πόλη, με απίστευτους φιλάθλους, το ξέρω. Γιατί έχω ήδη παίξει εναντίον της Παρί ΣΖ εδώ στο Παρίσι», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Βαϊνάλντουμ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Είναι μια υπέροχη μέρα για μένα και την οικογένειά μου γιατί ξεκινάμε μια νέα περιπέτεια. Έχω δείξει στους συλλόγους που έχω παίξει ότι είμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει. Έχω αυτή τη νοοτροπία που θέλω πάντα να πηγαίνω καλύτερα, να μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Θα προσπαθήσω να φέρω αυτήν την νοοτροπία στην ομάδα και ελπίζω να ενσωματωθώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατό».