Λίβερπουλ: Επιμένει για Σαούλ Νίγκεθ και Αουάρ

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Σαούλ Νίγκεθ, ενώ, παράλληλα, κινείται και για τον Χουσέμ Αουάρ της Λιόν.

Λίβερπουλ: Επιμένει για Σαούλ Νίγκεθ και Αουάρ

Αποφασισμένη να κυνηγήσει ως τέλους την υπόθεση της απόκτησης του Σαούλ Νίγκεθ από την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η Λίβερπουλ. Από την στιγμή που φαίνεται να «ναυαγεί» η περίπτωση ανταλλαγής του ποδοσφαιριστή με τον Αντουάν Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα, οι «κόκκινοι» επέστρεψαν δυναμικά στη μάχη για τα δικαιώματά του και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους «ροχιμπλάνκος».

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ προσφέρει στους πρωταθλητές Ισπανίας το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή είναι πρόθυμος να παραχωρήσει κι έναν παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα και πιο συγκεκριμένα τον Σερντάν Σακίρι. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ως το 2023, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 1 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στο μεταξύ, το γαλλικό «Le10Sport» υποστηρίζει ότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Χουσέμ Αουάρ από την Λιόν. Όπως σημειώνει, η αγγλική ομάδα παρακολουθεί εδώ και αρκετό διάστημα την πορεία του 23χρονου μέσου και εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό να τον εντάξει τελικά στο δυναμικό της κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει παράλληλα ενδιαφέρον και από την Άρσεναλ. Το συμβόλαιό του με τους «λιονέ» ολοκληρώνεται το 2023 και το κόστος της μεταγραφής του εκτιμάται ότι θα φτάσει μεταξύ 17-20 εκατομμύρια ευρώ.