Μπάγερν: «Κολλάει» η ανανέωση του Κίμιχ

Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Τζόσουα Κίμιχ βάζουν «φρένο» στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου.

Μπάγερν: «Κολλάει» η ανανέωση του Κίμιχ

Κάθε άλλο παρά θετική εξέλιξη έχουν οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Τζόσουα Κίμιχ για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς Γερμανού άσου. Μπορεί και οι δύο πλευρές να είναι θετικές στην επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή βάζουν μέχρι στιγμής «φρένο» στην συμφωνία.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο 26χρονος μέσω του ατζέντη του αξιώνει υπερδιπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του, ήτοι να αμείβεται στους πρωταθλητές Γερμανίας με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Η εξέλιξη αυτή όμως, δεν βρίσκει σύμφωνους τους ιθύνοντες της Μπάγερν, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπει προσωρινά στον «πάγο».

Το θετικό πάντως για τους Βαυαρούς είναι ότι το συμβόλαιο του Κίμιχ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι 2023, γεγονός που επιτρέπει στον σύλλογο να καθυστερήσει ακόμα τις συζητήσεις με τον 26χρονο άσο.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα φήμες ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να φορέσει τα «γαλάζια» των «πολιτών» και είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπάγερν.