Μίλαν: Με καρκίνο στο λαιμό διαγνώστηκε ο Ιβάν Γκαζίδης

Η Μίλαν έκανε γνωστό πως ο Ιβάν Γκαζίδης διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό και η είδηση προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μίλαν: Με καρκίνο στο λαιμό διαγνώστηκε ο Ιβάν Γκαζίδης

Πριν λίγο η Μίλαν έκανε γνωστό ότι ο CEO της, ο Ιβάν Γκαζίδης διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό. Η είδηση προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την ανακοίνωση των "ροσονέρι" αναφέρει αναλυτικά:

«H Mίλαν ενημερώνει τους οπαδούς της και τους ενδιαφερόμενους πως ο CEO της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης, έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον λαιμό. Με βάση μια εκτεταμένη σειρά κλινικών εξετάσεων και ερευνών που πραγματοποιήθηκαν αμέσως, οι γιατροί προβλέπουν ότι θα αναρρώσει πλήρως. Ο Ιβάν θα παραμείνει σε νοσηλεία κατά τις απαραίτητες θεραπείες σε εξειδικευμένες κλινικές, με την πλήρη υποστήριξη όλης της ομάδας».

Ο Ιβάν Γκαζίδης από την πλευρά του έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας λέγοντας: «Προφανώς, ποτέ δεν είναι καλή στιγμή για να διαγνωστείς με καρκίνο. Αλλά ευτυχώς μοιάζει με θεραπεύσιμη μορφή. Μια ιατρική ομάδα υψηλού επιπέδου με παρακολουθεί και έχω την υποστήριξη όλων των αγαπημένων μου ανθρώπων, των συνεργατών του κλαμπ και συναδέλφων μου. Είμαι πεπεισμένος, σύμφωνα και με τις ιατρικές εκτιμήσεις, πως η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη και θα καταφέρω να αναρρώσω.

Η διάγνωσή μου δείχνει τη σημασία των τακτικών ιατρικών εξετάσεων, ακόμα κι αν δεν έχετε συμπτώματα. Πιστεύω ότι μπορώ πραγματικά να ενθαρρύνω όλους να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία τους και να μην υποτιμούν την πρόληψη, ακόμη και στις καθημερινές υποχρεώσεις της ζωής και της εργασίας. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα, εντός και εκτός του γηπέδου και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους ώστε να πάνε μπροστά τον σύλλογό μας. Τα λέμε σύντομα και για πάντα Forza Milan».