Μπαρτσελόνα: Διάψευση για ανταλλαγή Γκριεζμάν με Ντιμπάλα

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» η Μπαρτσελόνα διέψευσε το δημοσίευμα της «L’ Equipe», περί πιθανής ανταλλαγής του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους.

Μπαρτσελόνα: Διάψευση για ανταλλαγή Γκριεζμάν με Ντιμπάλα

Μία απάντηση έδωσε η Μπαρτσελόνα στο σημερινό (20/7) δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», που έκανε λόγο για πρόθεση των «μπλαουγκράνα» να προτείνουν στην Γιουβέντους την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Όπως ανέφερε η καταλανική «Mundo Deportivo», ο σύλλογος της Βαρκελώνης διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιας και δεν ενδιαφέρεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Αργεντινό επιθετικό των «μπιανκονέρι».

Το προηγούμενο διάστημα η Μπάρτσα βρισκόταν σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ Νίγκεθ, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να «κόλλησε» μιας και οι «μπλουγκράνα» πέρα από την απόκτηση του Νίγκεθ αξίωναν και χρήματα από τους «ροχιμπλάνκος» για να παραχωρήσουν τον Γάλλο επιθετικό.

Οι Καταλανοί συνεχίζουν να αναζητούν μία λύση για την αποδέσμευση του Γκριεζμάν από το ρόστερ τους και περιμένουν προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη είτε με την μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Ντιμπάλα, στην Γιουβέντους περιμένουν τον ατζέντη του Αργεντινού επιθετικού στο Τορίνο για να συνεχίσουν τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.