Ρεάλ Μαδρίτης: Με Μπέιλ τη νέα σεζόν οι «μερένγκες»

Στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Τότεναμ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Με Μπέιλ τη νέα σεζόν οι «μερένγκες»

Στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Μπορεί την περασμένη σεζόν ο Ουαλός επιθετικός να αποχώρησε από τους «μερένγκες» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ με την μορφή δανεισμού, ωστόσο την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι με τα χρώματα της «βασίλισσας».

Ο διεθνής άσος δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην προπονητή του στην ομάδα, τον Ζινεντίν Ζιντάν. Η αποχώρηση όμως του τελευταίου από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και η πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως άλλαξε το κλίμα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο τελευταίος φέρεται να είναι συνάντηση με τον Ιταλό προπονητή του για το μέλλον του στους Μαδριλένους και αποφασίστηκε να παραμείνει στο ρόστερ των «μερένγκες». Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του 32χρονου ακραίου επιθετικού με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2022).

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως από την σεζόν 2013/14 που εντάχθηκε στις τάξεις της «βασίλισσας» ο Μπέιλ έχει πετύχει 105 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και σ’ αυτήν την περίοδο μόνο οι Κριστιάνο Ρονάλντο (249) και Καρίμ Μπενζεμά (192) σημείωσαν περισσότερα τέρματα από τον ίδιο.