Επίσημο: Η Πόρτο αγόρασε τον Γκρούγιτς από τη Λίβερπουλ (pic)

Ο Μάρκο Γκρούγιτς ξανά στην Πόρτο. Οι Πορτογάλοι συμφώνησαν με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Σέρβου μέσου και οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την παραχώρησή του.

Επίσημο: Η Πόρτο αγόρασε τον Γκρούγιτς από τη Λίβερπουλ (pic)

Στην Πόρτο θα αγωνιστεί για ξανά ο Μάρκο Γκρούγιτς, αλλά αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή από τη Λίβερπουλ.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος αν και είχε ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στην Αυστρία, αποχώρησε από αυτή και προσγειώθηκε στην Πορτογαλία, για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Πόρτο.

Πρόκειται για μια κανονική μεταγραφή με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και όχι για έναν δανεισμό. Οι «κόκκινοι» θα εισπράξουν 10.25 εκατομμύρια λίρες από την πώληση του και διατηρούν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Την περσινή σεζόν, ο Σέρβος μέσος πραγματοποίησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Πόρτο όπου και έπαιξε ως δανεικός.

Η Λίβερπουλ την Τρίτη (20/7) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σέρβου άσου στην ομάδα της Πορτογαλίας.

ΟΓκρούγιτς είχε αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ το 2016 από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να κερδίσει φανέλα βασικού. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια και την επόμενη μόλις σε έξι. Πήγε δανεικός στην Κάρντιφ, στη Χέρτα (δύο χρόνια) και πέρσι επέστρεψε.

Σκόραρε μάλιστα με Λίνκολν στο 7-2 για το Λιγκ Καπ αλλά στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Πόρτο, όπου και ήταν βασικός. Οι Πορτογάλοι τον ήθελαν και τελικά τον αγόρασαν.

Μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση