Ενίσχυση με Πόποβιτς στην Ανόρθωση

Την απόκτηση του Ντένις Πόποβιτς ανακοίνωσε η Ανόρθωση, με τον 31χρονο διεθνή Σλοβένο μέσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2023.

Ενίσχυση με Πόποβιτς στην Ανόρθωση

Με τα χρώματα της Ανόρθωσης θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντένις Πόποβιτς. Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 31χρονο διεθνή Σλοβένο μέσο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την «Κυρία».

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε η Ανόρθωση αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Denis Popovic. Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

O 31χρονος διεθνής Σλοβένος μέσος, γεννήθηκε στην πόλη Celje στις 15/10/1989 και στην τοπική ομάδα έκανε τα πρώτα του βήματα. Εγκατέλειψε την πατρίδα του πρώτη φορά το 2013 για να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τον Πανθρακικό, ενώ ακολούθησε μια καριέρα σε Πολωνία, Ρωσία, Ελβετία και Κίνα.

Στην Εθνική ομάδα της χώρας του μετρά έξι συμμετοχές, όλες για τα προκριματικά του Euro 2020».

Στο μεταξύ, ο προπονητής της «Κυρίας», Τιμούρ Κετσπάγια, αναμένεται να μεταβεί στην Βιέννη για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Πέμπτης (22/7) ανάμεσα στην Ραπίντ και την Σπάρτα Πράγας, αφού η ηττημένη ομάδα του ζευγαριού θα είναι η αντίπαλος της Ανόρθωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.