Διαπραγματεύσεις της Μπενφίκα με τον Σάμαρη για το «διαζύγιο»

Ανδρέας Σάμαρης και Μπενφίκα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιο που τους "δένει" γι' ακόμα δύο χρόνια.

Διαπραγματεύσεις της Μπενφίκα με τον Σάμαρη για το «διαζύγιο»

Ο Ανδρέας Σάμαρης έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τη Μπενφίκα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Ο έμπειρος μέσος τον περασμένο Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξιό του πόδι προκειμένου να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Έπαιξε στο φιλικό της ομάδα του με την Κάζα Πία, αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στο μέλλον του. Ο Ζόρζε Ζέσους δεν έχει στα πλάνα του τον 32χρονο χαφ με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας της Λισαβόνας να αναζητεί τρόπο για να λύσει το συμβόλαιο μαζί του.

Ο Σάμαρης έχει συμβόλαιο με τους "αετούς" έως το 2023 και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να λύσουν τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων η Μπενφίκα προσφέρει στον Σάμαρη 2,4 εκατ. ευρώ προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του ζητάει 4,8 για να υπογράψει την αποδέσμευση του και κάπου εκεί οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν. Οι διαπραγματεύσεις τους συνεχίζονται με τη Μπενφίκα να προσπαθεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Σάμαρη.