Ντιέγκο Λόνγκο: Ο πρώην βοηθός του Λουτσέσκου ανέλαβε την Αλβανική Κουκέσι

Ο Ντιέγκο Λόνγκο, συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ΠΑΟΚ και Αλ Χιλάλ, είναι ο νέος τεχνικός της Αλβανικής Κουκέσι.

Ντιέγκο Λόνγκο: Ο πρώην βοηθός του Λουτσέσκου ανέλαβε την Αλβανική Κουκέσι

Στην Αλβανία και στην Κουκέσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Λόνγο. Ο πρώην συνεργάτης του Ρουμάνου προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου σε ΠΑΟΚ και Αλ Χιλάλ, συμφώνησε με τη διοίκηση της Αλβανικής ομάδας και θα ξεκινήσει με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στην προηγούμενη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, πρώτος βοηθός του ήταν ο Ντιέγκο Λόνγκο ο οποίος πήγε μαζί του και στην Αλ Χιλάλ αλλά στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε και πήγε βοηθός του πατέρα Λουτσέσκου, Μιρτσέα, στον πάγκο της Ντιναμό Κιέβου.

Ήταν με τον Ραζβάν σε ΠΑΟΚ και Αλ Χιλάλ, αποχώρησε και συνέχισε, δίπλα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου δηλαδή αλλά και στην ομάδα της Ουκρανίας δεν έμεινε αφού όπως είπε έψαχνε τη δική του ευκαιρία για να εργαστεί ως πρώτος προπονητής.

Ο 45χρονος Ιταλός κόουτς, κατά την παρουσίασή του στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Ως βοηθοί είχαν εργαστεί προπονητές όπως ο Φλικ, ο Τούχελ και ο Μουρίνιο. Ελπίζω να ακολουθήσω τον δρόμο τους. Είχα συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου και αποφάσισα να φύγω για να ξεκινήσω την πορεία μου ως προπονητής. Έχουμε σημαντικούς στόχους να πετύχουμε».