Στην τελική ευθεία για Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκη (2-1) στο φιλικό με τη Ντέρμπι (vid)

Μετά τις διαπραγματεύσεις με τον Ραφαέλ Βαράν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει επίσημη πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης για να κλείσει την μεταγραφή του Γάλλου στόπερ. Νίκη με σκορ 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» στο φιλικό επί της Ντέρμπι του Γουέιν Ρούνεϊ.

Στην τελική ευθεία για Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκη (2-1) στο φιλικό με τη Ντέρμπι (vid)

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Ραφαέλ Βαράν βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πάρει άδεια από την Ρεάλ Μαδρίτης για να συζητήσουν με τον παίκτη τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και από την στιγμή που βρίσκονται μία «ανάσα» από την συμφωνία με τον Γάλλο στόπερ, πλέον ετοιμάζουν επίσημη πρόταση στους «μερένγκες» έτσι ώστε να κλείσουν την μεταγραφή.

Η Ρεάλ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του παίκτη της, ωστόσο, όπως προκύπτει, η αρχική προσφορά που θα καταθέσει εντός των ημερών ο αγγλικός σύλλογος θα είναι μικρότερη από τα «θέλω» της «βασίλισσας». Στις τάξεις της Γιουνάιτεντ υπάρχει η αισιοδοξία πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση και ο διεθνής άσος θα πάρει αυτό το καλοκαίρι τον δρόμο για το «Ολντ Τράφορντ» ώστε να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ.

Σημειώνεται ότι ο Βαράν έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να το ανανεώσει, ενώ, παράλληλα, έχει εκφράσει την επιθυμία του στην διοίκηση της Ρεάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ.

Πέραν αυτών, η Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε σήμερα (18/7) 2-1 της Ντέρμπι σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», που αγωνίστηκαν με πολλούς νεαρούς και αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές, προηγήθηκαν 2-0 στο ματς με τα τέρματα των Ταχίτ Τσονγκ (18’) και Φακούντο Πελίστρι (59’), πριν η ομάδα του (προπονητή) Γουέϊν Ρούνεϊ μειώσει με τον Καζίμ – Ρίτσαρντς (70’), ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό.

Το επόμενο φιλικό της Γιουνάιτεντ είναι προγραμματισμένο το Σάββατο (24/7) με αντίπαλο την ΚΠΡ.

Δείτε στιγμιότυπα από το φιλικό της Γιουνάιτεντ με την Ντέρμπι: