«Δένει» τον Άλισον ως το 2026 η Λίβερπουλ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Άλισον βρίσκεται η Λίβερπουλ, για συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2026.

«Δένει» τον Άλισον ως το 2026 η Λίβερπουλ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της επέκτασης της συνεργασίας της Λίβερπουλ με τον Άλισον.

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, εν τούτοις οι «κόκκινοι» φιλοδοξούν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον διεθνή άσο για περισσότερα χρόνια.

Όπως προκύπτει από το Νησί, οι συζητήσεις τους βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να προτείνει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026 με μεγαλύτερους οικονομικά όρους.

Ο Άλισον αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ το 2018 έναντι του ποσού των 72 εκατομμυρίων ευρώ από την Ρόμα, με αποτέλεσμα να γίνει εκείνη την περίοδο η ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα όλων των εποχών, πριν καταρρίψει το ρεκόρ η Τσέλσι λίγο καιρό αργότερα με την απόκτηση του Κέπα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο που κόστισε 80 εκατομμύρια ευρώ.

Στο διάστημα της καριέρα του στο «Άνφιλντ» ο Άλισον έχει μετρήσει μέχρι σήμερα 130 εμφανίσεις κι ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενός Champions League και ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.