Κούμαν για Μέσι: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι τονίζοντας ότι αξίζει και με το παραπάνω τη "Χρυσή Μπάλα".

Κούμαν για Μέσι: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Αργεντινός αξίζει να κατακτήσει το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας". Πριν λίγες ημέρες ο Μέσι κατέκτησε το Copa America με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ήταν ένας τίτλος που του έλειπε και τον ήθελε πολύ.

Αυτές τις ημέρες ο Μέσι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Μαϊάμι, όμως, έχει γίνει αντιληπτός από χιλιάδες θαυμαστές του, οι οποίοι τον πολιορκούν προκειμένου να του πάρουν ένα αυτόγραφο.

Ο Ρόναλντ Κούμαν τον περιμένει πως και πως στη Βαρκελώνη και στις δηλώσεις του φρόντισε να δείξει πόσο σημαντικός είναι για τη Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι.

«Έδειξε και πάλι σε όλο τον κόσμο γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Για εμένα ο Μέσι είναι αυτή τη στιγμή εκείνος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κάνει δική του τη "Χρυσή Μπάλα". Πιστεύω πως είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει ακόμη μία», ανέφερε ο Κούμαν.