Το παιχνίδι εντυπώσεων γύρισε μπούμερανγκ στη Γαλατασαράι, εξοργισμένος ο κόσμος

«Βράζουν» οι οπαδοί της Γαλατασαράι και ρίχνουν ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας, ενώ θεωρούν πως τίναξαν την προετοιμασία του στον αέρα πριν το παιχνίδι με την PSV.

Το παιχνίδι εντυπώσεων γύρισε μπούμερανγκ στη Γαλατασαράι, εξοργισμένος ο κόσμος

Η Γαλατασαράι μετέτρεψε σε διπλωματικό επεισόδιο τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο "Ελ. Βενιζέλος". Κάλεσαν τον Πρέσβη τους στο αεροδρόμιο, κάλεσαν τον Έλληνα Πρέσβη στο τουρκικό ΥΠΕΞ, επικοινώνησαν οι Υπουργοί μεταξύ τους και φανάτισαν τους ανεγκέφαλους.

Το τουρκικό κλαμπ δεν δέχτηκε να κάνει τα rapid test που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας μας και γύρισαν στην Κωνσταντινούπολη ακυρώνοντας το φιλικό με τον Ολυμπιακό. Το φοβερό είναι ότι την Παρασκευή η Γαλατασαράι που αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε πως έχει θετικούς δύο ποδοσφαιριστές.

Όλη αυτή η ιστορία και η δημιουργία εντυπώσεων έχει ως αποτέλεσμα να της γυρίσει μπούμερανγκ. Αρχικά οι οπαδοί της έβραζαν κατά της Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Ελάχιστοι είχαν αντιληφθεί πως όσα έγιναν δεν ήταν ευθύνη του ελληνικού κλαμπ, αλλά της Πολιτικής Προστασίας.

Τώρα, όμως, το σκηνικό έχει αλλάξει και οι οπαδοί στρέφονται κατά της διοίκησης της Γαλατασαράι. Ο κόσμος θεωρεί ότι χειρίστηκαν λάθος το όλο θέμα και πως οι ελληνικές αρχές είχαν δίκιο που δεν τους επέτρεψαν να εισέλθουν στη χώρα. Εκτός του ότι η Γαλατά κατάφερε να χάσει το παιχνίδι των εντυπώσεων, κατάφερε να κάνει άνω κάτω και την προετοιμασία της μόνο και μόνο για ένα καπρίτσιο.

Το τουρκικό κλαμπ δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν φρόντισε να κλείσει και κάποιο φιλικό παιχνίδι. Έτσι πηγαίνει την Τετάρτη στο ματς με την PSV Αϊντχόφεν για τα προκριματικά του Champions League έχοντας παίξει για τελευταία φορά στις 10 Ιουλίου. Και αυτό έχει εξοργίσει τον κόσμο της, που θεωρεί ανεύθυνη τη στάση της Γαλατά, ενώ έχει μπροστά της ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.