Νεμάνια Μιλόγεβιτς: Γκολάρα στη Σερβία με τη φανέλα της Βόζντοβατς (vid)

Η Βόζντοβατς ηττήθηκε 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σερβίας από την Τσουκαρίτσκι, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς, γιος του προπονητή της ΑΕΚ, Βλάνταν, με το υπέροχο τέρμα που σημείωσε.

Νεμάνια Μιλόγεβιτς: Γκολάρα στη Σερβία με τη φανέλα της Βόζντοβατς (vid)

Ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς από το 2020 όταν και έφυγε από τον Πανιώνιο, αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Βόζντοβατς. Ο γιος του προπονητή της ΑΕΚ, έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σερβίας. Μπορεί η ομάδα του να έχασε με 2-1 αλλά ο πρώην άσος του Πανιωνίου σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ για τη Βόζντοβατς που έπαιζε από το πρώτο δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο. Προηγήθηκε με το εξαιρετικό σουτ του Νεμάνια Μιλόγεβιτς αλλά δέχθηκε στη συνέχεια δύο τέρματα από τον 22χρονο επιθετικό Ντόρντε Γιοβάνοβιτς και η Τσουκαρίτσκι πήρε τη νίκη με 2-1.

Ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς και στον Πανιώνιο, όταν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, είχε δείξει πως έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι και βοηθούσε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ειδικά στις στημένες φάσεις.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Τσουκαρίτσκι, στη συνέχεια πέρασε από την Βοϊβοντίνα και εν συνεχεία ήρθε στη χώρα μας για να παίξει στον Πανιώνιο, όπου και είχε εργαστεί με επιτυχία ο πατέρας του, Βλάνταν, ο οποίος τώρα είναι στην ΑΕΚ.