Γιουβέντους: Χειρουργείο και τρεις μήνες εκτός ο Άρτουρ

Όχι μόνο χάνει την προετοιμασία της Γιουβέντους, ενόψει της νέας περιόδου, ο Άρτουρ, αλλά θα μείνει εκτός για 3 μήνες, μετά από την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθηκε στο δεξί γόνατο.

Γιουβέντους: Χειρουργείο και τρεις μήνες εκτός ο Άρτουρ

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν για τον Άρτουρ και τη Γιουβέντους.

Λίγα 24ωρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας ο Βραζιλιάνος, διεθνής, μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τους προσεχείς τρεις μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι η Γιουβέντους θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Άρτουρ όχι μόνο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας αλλά ως τον Οκτώβρη.

Αιτία αποτέλεσε ότι το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στο γόνατο από τον Φεβρουάριο δεν υποχώρησε, με την συντηρητική αγωγή (όπως είχε αποφασιστεί από κοινού με την ομάδα) και αναγκάστηκε να μπει κάτω από το νυστέρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρτούρ, που αποκτήθηκε από τη «γηραιά κυρία» το καλοκαίρι του 2020, με «τράμπα» από την Μπαρτσελόνα (ο Πιάνιτς έκανε το αντίθετο δρομολόγιο) γίνεται 25 ετών τον Αύγουστο, ενώ την περασμένη σεζόν πρόλαβε να φορέσει 32 φορές την ασπρόμαυρη φανέλα πετυχαίνοντας και ένα γκολ.