Δύο κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε πως δύο ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στο "Ελ. Βενιζέλος".

Δύο κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δύο ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. «Οι δοκιμές Covid-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για τους παίκτες της ομάδας της Γαλατασαράι, το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους μας και το διοικητικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι δύο από τους παίκτες μας είναι θετικοί. Έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται το πρωτόκολλο θεραπείας και η καραντίνα», αναφέρθηκε η ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου.

Κι όλα αυτά έχουν συμβεί μόλις λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στο "Ελ. Βενιζέλος". Τη Δευτέρα η αποστολή της Γαλατασαράι έφτασε στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών για να παίξει την Τρίτη φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα μέλη της αποστολής της τουρκικής ομάδας δεν δέχτηκαν να υποβληθούν σε rapid test όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιάς να μην επιτρέψει στην τουρκική ομάδα την είσοδο στη χώρα. Οι Τούρκοι την ίδια μέρα επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη δίνοντας πολιτικές διαστάσεις στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Έφτασαν στο σημείο να καλέσουν τον Έλληνα Πρέσβη στο τουρκικό ΥΠΕΞ, αλλά και να υπάρξει και επικοινωνία σε υψηλό πολιτικό επίπεδο ανάμεσα στις δύο χώρες. Η Γαλατασαράι λίγα 24ώρα μετά απ' όλα αυτά, κι ενώ υποστήριζε πως δεν της επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα επειδή έχει στη φανέλα της την τουρκική σημαία, ανακοίνωσε πως δύο ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.