Nέο ηχητικό του Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ο Φίγκο είναι π...ας γιος, ο Γκούτι παρανοϊκός»!

Σε νέο ηχητικό απόσπασμα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ακούγεται ν' αποκαλεί τους, πρώην παίκτες της ομάδας, Λουίς Φίγκο, «π...ας γιο» και Γκούτι «παρανοϊκό»!

Nέο ηχητικό του Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ο Φίγκο είναι π...ας γιος, ο Γκούτι παρανοϊκός»!

Συνεχίζεται το... γαϊτανάκι των διαρροών ηχητικών αποσπασμάτων με συνομιλίες του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου περνά από ...«γενεές δεκατέσσερις» παλιές δόξες του Καστιγιάνικου συλλόγου.

Έτσι μετά τους Ραούλ Γκονζάλεθ και Ίκερ Κασίγιας, τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μουρίνιο, τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και τον Μίτσελ ήταν η σειρά των Φίγκο και Χοσέ Μαρία Γκουτιέρες (κατά κόσμον Γκούτι) να πληροφορηθούν, μέσα από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Εl Confidencial», την πραγματική άποψη που είχε για εκείνους ο διοικητικός ηγέτης των «μερένγκες».

'Ετσι για τον Πορτογάλο, παλαίμαχο, εξτρέμ ακούγεται ο Ισπανός παράγων να λέει απαξιωτικά:

«Παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι που οι πουτ...ας γιοι βαρέθηκαν να παίζουν. Αυτός ο πουτ...ας γιος ο Φίγκο γα..σε τα αποδυτήρια. Αυτός και ο Ραούλ ήταν οι χειρότεροι και ο Ζιντάν ο καλύτερος».

Όλα αυτά παρότι ο Φίγκο ήταν η πρώτη του «γαλαξιακή» μεταγραφή (το 2000), που του επέτρεψε να κερδίσει την προεδρία του Μαδριλένικου συλλόγου, αφού τον απέσπασε από την Μπαρτσελόνα, με ρεκόρ μεταγραφής τότε 62 εκατομμύρια ευρώ!

Ανάλογη επίθεση έκανε και στον Iσπανό παλαίμαχο και νυν τεχνικό. «Ο Γκούτι είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτό του. Είναι παρανοϊκός. Είναι κότα. Μου έλεγαν πρόσεχε τον Γκούτι, κοίτα τον Γκούτι. Του έδωσα ότι ήθελε κι έπαιζε δύο ματς. Κανείς δεν λέει τι χάσαμε για τον Γκούτι...»