Ντόρτμουντ: Με Χάαλαντ η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν

Παρουσία του Έρλινγκ Χάλαντ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού.

Ντόρτμουντ: Με Χάαλαντ η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν

Σε γνώριμα… λημέρια επέστρεψε ο Έρλινγκ Χάαλαντ έπειτα από την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών του διακοπών, μέρος των οποίων πέρασε και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του Νορβηγού επιθετικού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του, εν τούτοις ο διεθνής άσος πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία της Ντόρτμουντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Βεστφαλοί μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ανέβασαν» φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας με τον Χάαλαντ, ενώ εκεί βρέθηκαν και δημοσιογράφοι της «Bild» που ρώτησαν τον παίκτη για το μέλλον του, με τον ίδιο να χαμογελά και να μην απαντά.

Ως γνωστόν, πρόθεση της γερμανικής ομάδας είναι να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή, την στιγμή που η Τσέλσι συνεχίζει να πιέζει για την απόκτησή του. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ευρώπης φέρονται έτοιμοι ακόμα και να προσφέρουν ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια ευρώ για τον Χάαλαντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ ως το 2024.

Την περασμένη σεζόν ο Νορβηγός μέτρησε 41 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την Μπορούσια σε όλες τις διοργανώσεις.