Η Γαλατασαράι θα αποζημιώσει τον Ολυμπιακό

Είναι πολύ πιθανό η Γαλατασαράι να πληρώσει αποζημίωση στον Ολυμπιακό για τη ματαίωση του φιλικού αγώνα.

Η Γαλατασαράι θα αποζημιώσει τον Ολυμπιακό

Πολύ μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στην Τουρκία το θέμα της ματαίωσης του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι το έχουν κάνει εθνικό ζήτημα και συνεχίζουν να ασχολούνται με όσα συνέβησαν στο "Ελ. Βενιζέλος".

Η ιστορία είναι γνωστή με τις ελληνικές αρχές να ζητούν από μέλη της αποστολής της Γαλατά να υποβληθούν σε rapid test κι εκείνοι να αρνούνται. Έτσι η τουρκική ομάδα αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο, ήταν αυτοί που είχαν πληρώσει τα έξοδα της Γαλατασαράι για το φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα με έξοδα του Ολυμπιακού ήρθε το τσάρτερ στη χώρα μας όπως δικά του ήταν και τα έξοδα της διαμονής τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Milliyet" η Γαλατασαράι είναι πολύ πιθανό να πληρώσει αποζημίωση στον Ολυμπιακό για το φιλικό που ακυρώθηκε. Τα ρεπορτάζ στην Τουρκία αναφέρουν ότι λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες η Γαλατά ενδέχεται να πληρώσει 80.000 ευρώ στον Ολυμπιακό.