Η Τότεναμ ετοιμάζει πρόταση για Ποντένσε

Ο Νούνο Εσπίριτο έχει ζητήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε στην Τότεναμ, η οποία ετοιμάζει πρόταση στη Γουλβς. Δεν έχει ποσοστό μεταπώλησης ο Ολυμπιακός.

Η Τότεναμ ετοιμάζει πρόταση για Ποντένσε

Ο Ζοσέ Σα μετακομίζει στο Γουλβερχάμπτον, αλλά ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να τα μαζέψει για να εγκατασταθεί στο Λονδίνο. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, τον οποίο δημοσιεύματα από την Πορτογαλία τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει ζητήσει την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ με τον οποίο είχε πολύ καλή συνεργασία στη Γουλβς. Ο τεχνικός των Λονδρέζων θέλει να δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του και να πείσει τον Χάρι Κέιν να παραμείνει στην ομάδα.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Τότεναμ ετοιμάζει πρόταση ύψους 25-27 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε. Κάπου εκεί ήταν τα χρήματα που είχε δώσει η Γουλβς στον Ολυμπιακό για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα που αν μη τι άλλο μπορεί να βοηθήσει την Τότεναμ.

Όταν ο Ολυμπιακός είχε πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στη Γουλβς είχε εισπράξει περίπου 25 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία των δύο πλευρών δεν περιλάμβανε κάποιο ποσοστό μεταπώλησης για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι "λύκοι" είχαν αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.